ĐÂY LÀ NỘI DUNG CÓ THU PHÍ
Để sử dụng toàn bộ tiện ích nâng cao của Hệ Thống Pháp Luật vui lòng lựa chọn và đăng ký gói cước.
Nếu bạn là thành viên. Vui lòng ĐĂNG NHẬP để tiếp tục.
Deprecated: strlen(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in C:\Websites\indicat.vn\tools\php\pages\docs\docs.detail.php on line 161
Nội dung / hình ảnh văn bản này đang được cập nhật, vui lòng tải file về để xem!
- 1Decree No. 188/2007/ND-CP of December 27, 2007, defining the functions, tasks, powers and organizational structure of the Ministry of Health.
- 2Decree No. 127/2007/ND-CP of August 01, 2007, detailing the implementation of a number of articles of the Law on Standards and Technical Regulations
- 3Law No. 68/2006/QH11 of June 29, 2006 on standards and technical regulations
- 4Decree of Government No.163/2004/ND-CP of September 7, 2004 detailing the implementation of a number of articles of the ordinance on food hygiene and safety
- 5Ordinance No. 12/2003/PL-UBTVQH11 of July 26, 2003, on food hygiene and safety
HIỆU LỰC VĂN BẢN
Circular No. 02/2011/TT-BYT of January 13, 2011, promulgating the national technical regulation on the safety limits of chemical contamination in food
- Số hiệu: 02/2011/TT-BYT
- Loại văn bản: Thông tư
- Ngày ban hành: 13/01/2011
- Nơi ban hành: Bộ Y tế
- Người ký: Trịnh Quân Huấn
- Ngày công báo: Đang cập nhật
- Số công báo: Đang cập nhật
- Ngày hiệu lực: Kiểm tra
- Tình trạng hiệu lực: Kiểm tra
Tải văn bản